JR-Wheels

Vi er stolte af at kunne kalde os JR-Wheels leverandør hos Import-wheels.dk. JR-Wheels er et brand under vækst og et brand vi ser mere og mere af i Danmark. Siden vi introducerede JR-Wheels på siden, blev det klart favoritten blandt vores kunder. Hos JR-Wheels arbejder man konstant på at udvikle nye fælge og kan næsten hvert år præsentere nye modeller. Vi tror også det er nøglen bag deres succes rundt omkring i verden. 
Det skal ikke være nogen hemmelighed at JR-Wheels er en fælg i den billige klasse og oftest en kopi af en original fælg som Rohanna osv. Men vi mener bestemt ikke man går på kompromis med kvaliteten. Man får hvad man betaler for, og kan man leve med en replica fælg, er JR-Wheels et rigtig godt bud.
Vi lagerfører som udgangspunkt ikke alle JR-Wheels modeller til personlig afhentning. Istedet leveres fælgene direkte fra Japan Racing til din hoveddør. På denne måde sikrer vi dig som kunde, den hurtigste leveringstid og til konkurrencedygtige priser.
Leveringstiden ligger typisk på 4-6 hverdage og alle vores fælge leveres med UPS eller Post Nord. Leveringstiden for en fælg, der skal laves custom ligger typisk på 10-14 hverdage.
Kontakt os og lad os give dig et godt tilbud på et sæt JR-Wheels
Mvh
Import-wheels.dk
TT-AutoTrading