Om Import-Wheels.dk

Velkommen til Import-wheels.dk

Import-wheels.dk er et danskejet handelsselskab, som kører under firmaet TT-AutoTrading. Vi sælger primært special alufælge samt tilbehør & styling. Vores fokus ligger på udvalgte brands, som vi kan se vækst på.

For at kunne holde vores priser nede for dig som slutkunde, har vi indgået direkte samarbejde med leverandørerne. Det betyder kort sagt at fælgene kommer direkte fra leverandøren og derved, kan vi også tilbyde fælgene billigere.

Hos Import-wheels lagerfører vi enkelte modeller til personlig afhentning, men størstedelen skaffes direkte hjem til kunden fra leverandøren. Ved at vi ikke har et kæmpe lager, kan vi holde priserne nede for dig som slutkunde. På trods af at størstedelen, af vores fælge kommer fra udlandet så leverer vi stadig indenfor små 6 hverdage.

TT-AutoTrading er et handelsselskab og kan også skaffe autotilbehør, tuning & styling-produkter hjem til et bredt udvalg af biler. Blandt andet undervogne, udstødning, lygter & spoiler osv. Så kontakt os endelig hvis du mangler noget helt specifikt til din bil, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores mål er at udvide vores sortiment med tiden og have et spændende udvalg hele tiden.

 

Kontakt:
Thiluxsan Thiruchelvam
Salg@TT-AutoTrading.dk

Firma oplysninger:
TT-AutoTrading
V/Thiluxsan.T
CVR-nr: 38433962

 
Bank info:
Sparkassen Kronjylland:
Konto: 0011918352
Reg: 9360

IBAN: DK0893600011918352